Fără categorie

Zambeste mai des

Un zambet este unul dintre cele mai simple, necostisitoare si minunate lucruri din lume. Totusi, de multe ori uitam de aceasta actiune puternica in timp ce ne pierdem in detaliile de astazi si de maine. Ne simtim obositi si avem prea multe de facut la locul de munca si trebuie sa platim facturile.

Sentimentele minunate care te fac sa zambesti functioneaza si in sens invers. Facandu-va sa zambiti, indiferent de modul in care va simtiti, corpul dvs. va incepe sa elibereze toate acele substante chimice minunate care va fac sa va simtiti fericiti. Incercati-l chiar acum si simtiti diferenta.

Daca te simti frustrat, suparat sau plictisit, un zambitor iti schimba starea emotionala. Iar starea pozitiva nu este doar mai distractiva, ci deschide si alte posibilitati in mintea ta. Veti vedea lumea diferit printr-o lentila mai fericita. Si apoi puteti incepe sa construiti o serie de actiuni pozitive si interactiuni cu alte persoane pe parcursul zilei.

Intrarea intr-o camera sau pana la tejghea intr-un magazin cu un zambet pe fata ta poate face o lume diferita. Oamenii va vor zambi inapoi si veti fi mai de folos si orice tensiune sociala sau stanjenire se va topi. Interactiunile vor fi mai deschise, relaxate si pline de distractie si posibilitati.

Cand alegeti intre o incruntare, o expresie necompletata sau un zambet, ultima alegere pare a fi cea mai productiva si mai buna alegere, nu-i asa? Sigur, de multe ori vei uita sa zambesti sau poate nu te simti asa. Dar daca incercati sa va amintiti si sa o utilizati mai des, veti dezvolta in curand un obicei nou.

Este mai usor sa zambesti decat sa faci opusul. De fapt, folosesti mai putini muschi in timp ce zambesti decat in ​​timp ce te incrunti sau faci o fata furioasa. Insa, daca incepeti sa va zambiti mai mult, muschii vostri zambitori vor deveni in curand mai puternici decat muschii incruntati. Si va deveni mai usor decat sa faci opusul.