Fără categorie

Training IT eficient

Training-urile in domeniul IT sunt costisitoare asa ca trebuie sa va asigurati de eficienta acestora. Asadar, iata o lista a modalitatilor prin care puteti imbunatati in mod considerabil rezultatele unor astfel de trianing-uri si documentatia necesara:

1. Plan de instruire si documentare in fiecare proiect si implementare
In atat de multe proiecte, instruirea si documentarea sunt abia elemente liniare ale planului. Daca un proiect se afla in spatele programului, T & D poate sari peste anumite etape – evitati tentatia de a face acest lucru. Nu este nimic mai rau decat sa impovaresti un sistem complicat si neinvatat pe utilizatori si apoi sa-i lasam sa ruleze cu el. In schimb, includeti instruirea utilizatorilor de sistem si timpul de ardere in timp pentru a asigura acceptarea si increderea utilizatorilor.

2. Oferiti instruire si documentare unui loc la masa de planificare a proiectului
T & D nu ar trebui niciodata sa fie tratat ca un cetatean de clasa a doua in planificarea proiectului, deoarece este integrat in acceptarea de catre utilizatori a noilor sisteme. Personalul T & D poate oferi o contributie valoroasa la designul ergonomic al noilor sisteme si la ceea ce va intreprinde pentru a integra eficient aceste noi produse in procesele de afaceri existente pentru implementarea cu succes si aprobarea de catre utilizatori.

3. Investiti in noi instrumente de instruire si documentare
Exista noi instrumente de documentatie software care ajuta la automatizarea procesului de documentare pentru utilizatori si IT intern care pot face mult mai usor lucrarea documenterului. In plus, instrumentele de simulare si de instruire pe baza de computer pot ajuta la instruirea utilizatorilor pentru noile sisteme. Toate aceste instrumente merita o analiza serioasa pentru a rationaliza si moderniza instruirea si documentatia IT.

4. Dezvoltati cai de cariera pentru formatori si scriitori
Calea traditionala de cariera pentru formatorii si scriitorii de tehnologie informatica a fost de a absolvi in sisteme sau analize de afaceri; este inca o cale buna, deoarece acesti indivizi tind sa exceleze ca comunicatori si ca angajati care se confrunta cu utilizatorii. Daca departamentul dvs. IT este destul de mare, o cale alternativa este sa-i avansati in pozitii manageriale superioare in T & D.