Tot ce trebuie sa stii inainte de a-ti face un tatuaj pe buze

Conceptul de obtinere a unui tatuaj pentru buze tinde sa genereze mai multe intrebari decat tatuajul pentru brat. Indiferent daca sunteti un veteran al procesului de tatuare sau sunteti in sfarsit gata sa faceti primul dvs. salt, tatuarea unei astfel de zone extrem de sensibila necesita o doza suplimentara de ingrijire si pricepere. Inarmarea cu numeroase cunostinte este cea mai buna modalitate de a lua orice. decizie. Ca si in cazul celor mai multe experiente de tatuaj, stiind la ce sa te astepti castigi jumatate din batalie, asa ca mergand pregatita urci sansele de a avea o sesiune placuta si o experienta benefica. In mod firesc, gasirea unui artist calificat, cu un stil de desen compatibil si o maniera prietenoasa a scaunului, va va ajuta sa faceti acest proces neted si distractiv.
In primul rand, va trebui sa stiti cum sa va pregatiti cel mai bine pentru tatuajul buzei. Cel mai bun mod de a te pregati este tratarea corpului tau cu o zi inainte.Incearca sa dormi bine. Mancati o masa buna in prealabil. Corpul dvs. trece printr-un proces si are nevoie de combustibil pentru a face fata. Evitati in prealabil consumul de alcool. Majoritatea oamenilor cred ca este exclusa din cauza unei judecati depreciate, dar alcoolul este, de asemenea, un diluant sanguin. Toata lumea sangereaza in timpul unui tatuaj. Prin urmare, calitatea tatuajului dumneavoastra este susceptibila sa sufere pe termen lung daca alcoolul este implicat.

Deoarece pielea de pe buzele noastre este mult mai subtire si tinde sa se frece, tatuajele pentru buze prezinta un risc mai mare de estompare. Toata lumea se vindeca diferit si pielea noastra poate suferi modificari diverse. Tatuajul poate sa ramana complet sau sa dispara complet. Unele piese raman excelente, iar altele se estompeaza, rezultand un aranjament confuz al punctelor si liniilor partiale care seamana cu o imagine mai distincta.

Deoarece tatuajele pe buze interactioneaza cu alimentele si cu toata saliva, multi oameni isi asuma un risc crescut de infectie. Pana la urma, tatuajele buzelor prezinta acelasi risc ca orice alta parte a corpului si totul se reduce la ingrijirea corespunzatoare. Cel mai bun mod de a preveni infectiile este prin curatarea regulata a gurii.

Procesul de tatuare a buzelor este mai difcil si mai periculos pentru artist, din cauza modului in care zona trebuie manipulata, asa ca pregateste-te sa platesti suplimentar pentru asta. Fireste, cea mai interesanta parte a tatuajelor este designul. Datorita naturii extra invazive,  tatuajele buzelor sunt adesea o activitate de grup. Asadar, daca vreti sa recurgeti la o asemenea procedura este bine sa aveti la cunostinta cele mai importante aspecte si sa alegeti in cunostinta de cauza.