Te-ai gandit vreodata sa-ti cumperi o drujba? Cum ai alege-o?

O drujba este mai mult decat o unealta de mare putere. Poti folosi orice scula electrica, dar niciuna nu iti va da siguranta ca poti face orice cu ea, asa cum se intampla si cu drujba. Pasionat fiind de mediul rural, am vrut si eu sa am o drujba proprie, vazand cum in zona pe unde locuiesc toata lumea isi aranjau singuri gradina si nu le lipsea motofierastraul.

Dar ce sa cumpar? M-am intrebat indelung si m-am gandit ca oricat de mult timp as fi fost inconjurat de drujbari tot nu stiu sa aleg una si nu voiam sa le cer lor sfaturile, asa ca am gasit tot ce imi trebuia pe www.consumerreports.org si www.topdrujbe.ro. Ce am inteles cel mai bine e ca poti termina in cateva zeci de secunde ceea ce ti-ar fi luat cateva minute cu un topor obisnuit.

Site-urile de mai sus sunt facute special pentru a te ajuta sa cumperi o drujba, au diverse articole si pagini pentru tipuri de drujbe, cate un review detaliat pentru fiecare model de drujba. Poti gasi articole axate in special pe informatii, sau articole in care gasesti opinii si intrebari din partea vizitatorilor. Acelasi lucru, dar in engleza, veti gasi si pe consumerreports.

Invata sa alegi singur o drujba

Datorita faptului ca si eu, la randul meu, am pornit din postura de nestiutior, informatiile lor sunt usor de inteles, indiferent care ar fi nivelul de experienta. Un prim pas spre achizitionarea drujbei ideale e sa alegi cum doresti sa fie alimentat motorul. Drujba pe benzina se intretine mai dificil, dar e 100% portabila atata timp cat ai benzina in amestec cu ulei. Drujbele electrice depind intotdeauna de prezenta sursei de curent electric. Drujbele cu acumulator sunt la fel de portabile precum cele cu benzina, dar acumulatorul trebuie sa fie incarcat pentru ca drujba sa functioneze.