Fără categorie

Renunta la stresul de la locul de munca

Stresul este o problema uriasa si este una dintre principalele cauze ale angajatilor de a se dezactiva de la sarcini la locul de munca. Cu productivitate scazuta din cauza stresului, s-ar putea sapa o gaura pentru tine, care poate impiedica cariera ta pe termen lung.
Potrivit unui studiu recent, barbatii si femeile raspund la stres. Femeile care lucreaza in poziții de stres ridicat pot suferi cicluri menstruale neregulate, dezechilibru in nivelurile hormonilor, depresie, insomnie, crestere in greutate, caderea parului si multe altele.

Avand in vedere faptul ca pot exista mai multe stresuri care actioneaza impotriva dvs. la un moment dat, este important sa le recunoastesi si sa lucrati pentru rezolvarea problemelor care declanseaza stresul la locul de munca.
Daca va confruntati cu agresiuni, comportamente incorecte sau nepotrivite la locul de munca, nu o ignorati. Permitandu-i sa se intample acest lucru, incurajezi batalia sa incerce la fel cu ceilalti membri ai echipei.

Ridicati-va pentru dvs. daca obiectivele dvs. sunt inaccesibile sau vi se atribuie prea multe responsabilitati. Obiectivele nerealiste provoaca anxietate si stres, iar pe o perioada lunga de timp pot avea o influenta asupra productivitatii globale. Discutati cu seful dvs. despre reevaluarea obiectivelor dvs. in loc sa slujiti pentru a atinge obiectivele nerealiste.
Planificarea zilei viitoare si lucrul intr-o maniera organizata va pot ajuta sa reduceti semnificativ stresul la locul de munca.