NoutatiVideo

Pensulele pentru machiaj care contureaza expresivitatea trasaturilor

Clanul Kardashian a dat tonul artei in contouring, instigand femeile din inteaga lume sa isi accentueaze pometii pentru a parea mai suple sau mai expresive. Tehnica nu este dificil de invatat, oricine putand sa o aplice, insa maiestria nu se bazeaza atat de mult pe tehnica, ci pe instrumentele de care te ajuti pentru a obtine rezultatul scontat.

Pentru sublinierea punctelor cheie se recomanda utilizarea unei pensule speciale pentru machiaj contouring. Acestea sunt pensule subtiri, delicate, folosite pentru pudra sau cele destinate aplicarii fondului de ten. Cu alte cuvinte, pensulele ideale pentru contouring trebuie sa fie similare cu cele pentru blending in cazul machiajului ochilor sau cele pentru machiajul ombre.

Pensule de machiaj calitative

Insa, cum in make-up nu se plaseaza focusul doar asupra unui element, ci totul este un pachet complex, nici machiajul ochilor si tenului nu trebuie omis. In timp ce pentru ochi sunt recomandate pensulele fine, din peri naturali, care sa ajute fardul sa se disperseze uniform pentru a se evita acumularea de exces in pliul pleoapei, pentru machiajul tenului, paleta de pensule este vasta si atotcuprinzatoare a nevoilor tipurilor distincte de ten.

Magazinul online Acado, partenerul frumusetii romancelor de pretutindeni, ofera o paleta impresionanta de pensule pentru machiajul tenului, detinand in portofoliu atat pensula ovala, cu o textura usor buretoasa, care se aseamana mai degraba cu o perie ce uniformizeaza machiajul, dar si pensule care urmeaza structura clasica a pensulei pentru aplicarea fondului de ten, a carei ramificatie se subtiaza usor spre varf.

Machiajul nu se finalizeaza, insa, odata cu aplicarea fondului de ten. Trebuie urmata etapizarea procesului de make-up, astfel ca vine randul blush-ului sa fie aplicat pe pometi. Acado propune pentru aplicarea fardului de obraz o gama de pensule profesionale, diferentiate prin taietura asimetrica efectuata asupra parului care le alcatuieste. Acest artificiu potenteaza forma precisa a pometilor, subliniind trasaturile fine si aspectul impecabil al tenului prin aplicarea unui blush natural, usor sidefat, pentru un accent radiant.

Toate femeile isi doresc un machiaj impecabil si de durata, fapt pentru care nu trebuie sa lipseasca din recuzita personala pensula pentru pudra, mult mai bogata in textura decat cea pentru contouring sau pentru aplicarea fondului de ten, care ofera o aderenta dezirabila a pudrei pe tenul proaspat machiat. In plus, pensula pentru pudra este ideala si pentru fardul de obraz, insa doar in masura in care nu optati pentru o subiniere liniara a pometilor, ci pentru un aspect usor rotunjit al acestora.

Trendurile in materie de produse pentru make-up populare in 2018 s-au schimbat fata de anii precedenti, insa traditia contouring-ului pare sa fie perpetuata si in trendurile ce au deschis noul an. Pe langa faptul ca sublinaza expresivitatea trasaturilor naturale, aceasta tehnica incununeaza un make-up de succes indiferent ca este unul pretabil la o tinuta casual sau la una eleganta. Insa focusul nu trebuie plasat doar asupra acestei tehnici, si trebuie acordata o privire globala asupra machiajului. Tehnica nu poate fi corect manuita fara instrumentele necesare, astfel ca pensula pentru aplicarea fondului de ten, a fardului de ochi sau a pudrei este la fel de importanta ca cea pentru contouring. Calitatea pensulelor pentru machiaj este definitorie pentru obtinerea unui make-up impecabil si durabil, in timp ce tehnica ofera parametrii de simplitate in care sa va conturati machiajul.