Fără categorie

Nume de iarna perfecte pentru bebelusi

In cazul in care micul dvs. se datoreaza acestei ierni si nu ati decis inca un nume, nu va faceti griji. Sezonul de vacanta este plin de tot felul de inspiratie pentru numele de iarna pentru bebelusi. Tot ce trebuie sa faceti este sa va bucurati de privirile si sunetele sezonului.

Exista atat de multe surse de inspiratie chiar acum. De exemplu, puteti sa va intoarceti playlist-ul de vacanta si sa ascultati un cuvant special care scanteieste o idee de nume grozav. Puteti chiar sa faceti o plimbare in jurul cartierului dvs. si sa va inspirati de lumini si decoratiuni. Din vremea zapezii pana la sarbatorile diferite, veti gasi cu siguranta numele perfect pentru bebelusul dvs. de iarna.

Deci, aici sunt cateva nume pentru bebelusi de iarna care sunt perfecte pentru orice bebe nascut in timpul sezonului de sarbatoare din acest an:

1. Nicholas
Numele Nicholas este de origine greaca si inseamna „oameni ai victoriei”. La fel ca Sf. Nicolae, acest nume este un clasic in unele culturi.

2. Natalie
Natalie sau Natalia provine din expresia latina natale domini, care se traduce prin „ziua de nastere a Domnului” de Craciun.

3. Felicity
Acesta este un alt nume de origine latina care inseamna noroc si fericire. Acest lucru face ca un nume perfect pentru bebelusul de iarna, avand in vedere ca sezonul de vacanta este cunoscut pentru a fi cel mai fericit sezon al tuturor.

4. Noel
Acest nume, de origine franceza, inseamna literalmente „Craciunul”. Desi numele a fost dat atat fetelor, cat si baietilor, versiunea feminina este in mod traditional scrisa de Noelle.

5. Paloma
Daca sunteti in cautarea pentru ceva mai unic, Paloma este cuvantul spaniol pentru „porumbelul”. Este adesea folosit pentru a simboliza pacea, care este o tema comuna in aceasta perioada a anului.