Fără categorie

Noua colectie de make up Kylie Cosmetics

Kylie Cosmetics lanseaza noi palete de fard de ochi si kituri de buze, si nu sunt ceea ce ne asteptam. Doar in aceasta luna, marca a renuntat la o colectie kitschy de Halloween, iar cu cateva saptamani inainte, a iesit colibrul Kylie Cosmetics x Jordyn Woods. Pe scurt, nimic nu pare sa incetineasca pentru Kylie Jenner, nici macar casatoria ei cu Travis Scott, pentru ca se pregateste sa renunte la cele mai recente bunuri de machiaj.

Brandul si-a anuntat paletele de ochi Peach Extended si Burgundy Extended, precum si cele trei truse noi de buze: Queen, 2014 si Kylie. Asa-i, a dat numele unei buze lichide dupa ea. Fiecare paleta include 12 umbre, in timp ce kiturile vin cu rujul lichid.

Aceste kituri de buze nu sunt ca orice am mai vazut-o pe Kylie inainte, pentru ca a dezvaluit ca formula este diferita.

Nuantele variaza de la nudul perfect pink, la o piersica superba, la o teala electrizanta. Cel mai bun din toate? Rujurile lichide au fost reformulate pentru a se simti „putin mai subtiri si mai confortabile”, a spus Kylie in povestirile de pe Instagram.

Pe partea de sus a seturilor de buze, Kylie Cosmetics vine cu doua palete noi de fard de obraz: The Peach Extended si The Burgundy Extended.

Acestea sunt cu siguranta expansiuni ale paletelor anterioare cu teme similare. In ianuarie 2017, marca a iesit cu paleta Royal Peach Eyeshadow Palette si a devenit instantaneu o favoare printre iubitorii de frumusete. Ea continea tonuri de piersic, precum si purpurii, blues si verdele, si aveau un amestec de finisaje de luciu si mat.

Chiar inainte de lansarea paletei Royal Peach, Kylie a lansat Paleta Eyeshadow Burgundy inapoi in 2016. Aceasta paleta a fost mult mai mica, cu noua umbre. Fiecare umbra era in familia vrajitoare, iar cea mai mare era o paleta de zi cu zi.

Produsele de machiaj au fost lansate vineri, 26 octombrie, in UK.