Fără categorie

Nou in tendinde – buzele lucioase

In ceea ce priveste frumusetea, anul 2018 era destul de dragut pentru iubitorii de frumusete. Daca ati urmat impreuna cu tendintele de machiaj din acest an, stiti deja ca nimic nu constituie „prea mult” in aceste zile: sprancenele uriase, dintii curcubeu, unghiile tirbusonului rasucite erau toate tendintele ingrozitoare care au sarit de la newsfeeds si pe oameni adevarati . Si in timp ce acestea ar putea fi extreme pentru viata de zi cu zi, nu va temeti: tendintele de machiaj ale anului 2019 privesc trecerea in afara casetei fara a se abate prea departe de ea. Deci, cu alte cuvinte: Chiar daca ati vazut ceva de genul de umbre stralucitoare cu trei tonuri pe pista, puteti sa luati cu usurinta una dintre acele nuante si sa o adaugati in colturile ochilor pentru o privire mai simpla, de zi cu zi. Versatilitatea – si o minte deschisa – este cheia. In plus, aveti un an intreg pentru a incerca cele zece tendinte in materie de machiaj.

De fiecare data cand exista o tendinta extrema, cum ar fi buzele super-mate, pendulul se leaga in directia opusa polar. Acum, buzele lucioase se intorc si tendinta va ramane – pentru ca va dura ceva timp ca buzele tuturor sa se rehidrateze dupa tendinta uscata, uscata a buzelor pe care am suferit-o. Uleiurile pentru buze, lacurile si luciurile lucioase fac o revenire serioasa, iar atunci cand vine vorba look-ul dvs, cu cat mai umed, cu atat mai bine.

Daca sunteti dupa mai mult de un efect subtil, uleiuri de buze ar putea fi cele pentru tine. Cele de la L’Oréal Paris au un aspect umed de lunga durata, dar doar o pata usoara de culoare. Perfect pentru aspectul machiajului proaspat si de vara. Cel mai mare atu este ca un wet-look este foarte versatil si poate fi purtat cu felurite machiaje, posibilitatile fiind infinite.

Adaugarea unui luciu de buze in trusa dvs de machiaj este un must have pentru acest an si foarte usor de adaptat look-ului pe care il abordati. Confera un aspect natural si sanatos al buzelor, iar daca sunteti mai indrazneata puteti opta pentru nuantele sidefate, precum cele de la Fenty Beauty.