Motivul pentru care cei mai multi oameni inseala

Motivul pentru care cei mai multi oameni triseaza este un bruiaj serios. Hotararea de a-ti insela partenerul nu este niciodata in regula. Nu duce niciodata la un sfarsit fericit. Motivul unei asemeni actiuni poate fi incredibil de trist. Cei mai multi dintre cei care triseaza in relatie s-au ratacit din cauza lipsei de iubire. Cercetatorii au constatat, de asemenea, ca cei mai multi au inselat din dorinta de a experimenta o varietate de parteneri sexuali. Altii au marturisit ca se aflau sub influenta alcoolului sau ca s-au simtit neglijati.

Multi dintre cei care inseala o fac din manie sau din dorinta de a-si spori stima de sine. Si altii au inselat pentru ca ei cautau sez si nu simteau un anagajament fata de partenerul lor.
Potrivit studiilor realizate de cercetatori, barbatii au mai multe sanse sa triseze in functie de situatia si dorinta de a avea o varietate sexuala. Femeile, pe de alta parte, au inselat atunci cand s-au simtit ignorate.

In conformitate cu predictiile, insecuritatea atasamentului a fost asociata cu motivatii de furie, lipsa de iubire, neglijenta, angajament scazut si respect, in timp ce orientarea socio-sexuala nerestrictionata a fost asociata cu soi sexual. Persoana individuala are de asemenea multe de-a face cu motivatia unei persoane de a fi necredincioasa. Autorii remarca faptul ca constatarile lor se misca dincolo de modelele de deficit de relatie de infidelitate. In orice caz, inselatul este o ruptura inevitabila intr-o relatie. Daca aveti vreo motivatie sa inselati, trebuie doar sa intrerupeti relatia inainte sa faceti orice miscare. Va veti salva partenerul si veti reusi sa stati departe de multe tulburari emotionale.