Motive pentru care ar trebui sa va intalniti cu cineva mai tanar

Exista multe motive bune sa nu va faceti griji cu privire la varsta cuiva atunci cand incepeti sa va intalniti, daca numai pentru ca societatea pare sa aiba atat de multe probleme despre ceea ce se intampla atunci cand ne intalnim cu cineva mai in varsta sau mai mic decat noi. Exista argumente pro si contra pentru ambele situatii, dar un lucru este sigur, nu trebuie sa va faceti griji daca va intalniti cu cineva mai tanar.

Cand incepem sa intalnim pe cineva, facem mici judecati cu privire la tot felul de lucruri care conteaza pentru noi. Toate aceste lucruri sunt importante atunci cand vine vorba de compatibilitate si varsta conteaza, de asemenea, astfel incat sa fiti constienti ca petrecti un timp de calitate cu partenerul vostru. Dar nu va petreceti prea mult timp gandindu-va ca exista o diferenta de cativa ani intre voi. Exista o multime de cupluri de acest gen si realitatea arata ca sunt multe avantaje atunci cand te intalnesti cu cineva mai tanar decat tine. Iata cateva motive care v-ar putea face sa va ganditi mai mult la aceasta decizie.

Varsta nu este egala cu maturitatea.

O multime de oameni se ingrijoreaza atunci cand spui ca te intalnesti cu cineva mai tanar, deoarece sunt speriate ca aceasta persoana nu poate fi egala, deoarece nu a avut aceeasi „experienta de viata”. Dar doar pentru ca ai a petrecut un anumit numar de ani pe aceasta planeta nu inseamna ca nu ai experimentat prea mult. De asemenea, a fi mai in varsta si a trai „mai mult” nu te obliga neaparat sa te maturizezi. Aceasta nu este scoala – aveti un an mai in varsta daca ati invatat sau nu lectiile de viata sau nu.

Persoanele in varsta, de obicei, nu stiu nici ce fac.

Maturitatea nu este ceva care vine neaparat cu varsta. Exista o tona de oameni in varsta de 30 de ani si 40 de ani care se trezesc inca la petreceri pana in zori sau fara multe planuri in viata. Marcajele de viata pe care le stabilim pentru oameni pe baza varstei sunt destul de problematice. Chiar si atunci cand nu sunt atat de extreme, viata este plina de aventura si exista o multime de motive pentru care doi oameni ar putea relationa mult unul cu celalalt, in ciuda varstelor lor diferite.

Puteti invata multe despre sex.

Exista opinii diferite fata de expertii despre miscarile sexuale si despre varsta lor. Putem spune acest lucru: pe masura ce imbatraniti si aveti mai multi parteneri, in mod inevitabil, deveniti mai confortabil cu corpul dumneavoastra si cu ceea ce doriti in pat. Chiar daca un partenerul este mai tanar, este posibil sa fiti capabili sa impartasiti o intelepciune in dormitor.
Uneori, un partener mai tanar poate fi chiar mai vizibil si mai puternic decat o persoana mai in varsta. Asadar, daca va simtiti atrasi de o persoana mai tanara, nu lasati acest aspect sa ruineze posibilitatea de a cunoaste un om cu care s-ar putea sa aveti o poveste minunata.