Fără categorie

Indrazneste sa te afisezi si fara machiaj

Celebritati fara machiaj este moda care continua sa ni se ofere pe retelele de socializare. Vestea buna este ca in ultimii ani a existat mai putina judecata si mult mai multa lauda pentru persoanele care si-au afisat poze fara machiaj. Persoanele de toate varstele si tipurile de piele se ocupe de toate pentru a ajuta la normalizarea ridurilor, acneei, cicatricilor si cercurilor intunecate.

In ciuda acestui fapt, este adevarat ca cei bogati si celebri au mai mult acces la produse mai scumpe de ingrijire a pielii. Sa nu mai vorbim, cei mai buni faciali, dermatologi, chirurgi cosmetici si asa mai departe. Unii cred ca Alicia Keys a dat startul pentru miscarea fara machiaj. Acum tot mai multe celebritati isi afiseaza tenul perfect. Pe scurt, nu poate fi decat un lucru bun, cu exceptia artistilor de machiaj cum ar fi Charlotte Tilbury, care nu sunt in ton cu tendinta.

Machiaj sau nu, acesti bebelusi sunt frumosi, indiferent de chipul pe care ei il aleg sa il arate lumii. Asa si tu! Mai jos este o lista cu vedetele noastre preferate carora nu le este rusine sa isi afiseze fetele fara machiaj.

Alicia Keys nu poarta machiaj de ceva timp si este foarte draguta si naturala.
alicia keys

Drew Barrymore impartaseste un ten perfect, fara machiaj.
drew barrymore

Christina Aguilera a pozat in revista „Paper”fara make up, cu un aspect foarte fresh.
Christina Aguilera Is Back With a New Transformation

Zendaya are o rutina foarte simpla si accesibila de ingrijire a pielii, iar pozele ei de pe retelele de socializare afiseaza un ten perfect.
zendaya