Fii aceea femeie care nu se streseaza la locul de munca

Stresul este o problema uriasa si este una dintre principalele cauze ale angajatilor de a se dezice constant sarcinilor la locul de munca. Productivitatea scazuta poate conduce la consecinte pe termen lung in privinta carierei.

Potrivit unui studiu recent, barbatii si femeile raspund diferit la stres. Femeile care lucreaza in pozitii de stres ridicat pot suferi cicluri menstruale neregulate, dezechilibru in nivelurile hormonilor, depresie, insomnie, fluctuatii in greutate, caderea parului si multe altele. Avand in vedere faptul ca pot exista mai multe lucruri care te pot stresa la un moment dat, este important sa le recunosti si sa lucrezi pentru rezolvarea problemelor care declanseaza stresul la locul de munca.

Daca te confrunti cu agresiuni, comportamente incorecte sau nepotrivite la locul de munca, nu ignora acest aspect. Permitand sa se intample acest lucru, incurajezi persoana respectiva sa incerce astfel de lucruri si cu alti colegi.

Ia atitudine pentru propria persoana daca ti se atribuie prea multe responsabilitati sau obiective destul de inaccesibile. Obiectivele nerealiste provoaca anxietate si stres, iar pe o perioada lunga de timp pot avea o influenta asupra productivitatii globale.

Discuta cu seful tau despre reevaluarea obiectivelor tale in loc sa lasati deoparte toate obiectivele.