Fără categorie

Fenty Beauty lanseaza o noua nuanta de ruj

Fenty Beauty este cea mai noua marca Rihanna de produse de machiaj. Stim la ce te gandesti: marca e pe cale sa te faca sa fugi cu toate lansarile recente. Dar ultima picatura a lui Fenty merita fiecare banut. De fapt, este aproape prea bine sa treci, mai ales daca iti plac glossurile de buze de la Fenty. Asa-i, marca lanseaza o noua Bomba Gloss, si este un vis de copil roz.

Rihanna a luat-o pe Instagram pentru a arata stralucirea pastelului roz – cu o fata infricosatoare si tot. „Noul membru al familiei bombe lucioase din umbra”, a scris ea. „Vineti vineri, 7 decembrie.” Ati citit ultima parte? Bombul Gloss Gloss al lui Fenty se lanseaza curand. Deci, setati-va alarmele si platiti-va cat mai devreme facturile de pe cardul de credit, astfel incat sa cheltuiti bani in plus.

Precum glossul originar al marcii in Fenty Glow (si Diamond Milk, care a fost lansat la inceputul acestui an), Fucks da buzelor stralucire si o senzatie de hidratare. Chiar mai bine? Umbra este un roz stralucitor de praf, care va adauga o nuanta superba la culoarea naturala a buzelor.

Cantareata Rihanna a rotit, de asemenea, machiajul monocrom in postul sau Instagram, adaugand umbra roz si trandafiri. Pentru a-si face ochii pop, ea a folosit-o pe Flyliner pentru a crea un ochi de pisica indraznet. Machiajul ei era proaspat si natural.

Produsele Fenty Beauty sunt printre cele mai dorite produse de cosmetica, deoarece au o textura usoara, cu o putere de acoperire ridicata. Sunt concepute pentru a fi usor de purtat si a da un aspect cat mai natural.