DivertismentNoutatiSocial

European Summit Awards Lisabona aduce stiri din lumea internationala a videochatului

Anul 2018 se anunta unul de-a dreptul spectaculos pentru echipa Rich Girls Studios care si-a propus sa se mentina in top si sa cucereasca cat mai multe premii, menite sa-i mentina reputatia de cel mai bun studio de videochat din intreaga lume, recunoscut atat la nivel national, cat si international. Nominalizarile numeroase, participarile, dar mai ales premiile castigate de-a lungul timpului in cadrul celor mai cunoscute evenimente din industrie au plasat studioul pe un loc preferential in topul preferintele tuturor celor care apeleaza la aceste servicii.

Luxul face parte din viata echipei Rich, iar experientele inedite sunt o realitate pe care toti membrii echipei o traiesc si de care se bucura din plin. Odata cu inceputul de an, modelele Rich Girls Studios s-au pregatit pentru o vacanta binemeritata, in una dintre cele mai incantatoare destinatii, Lisabona. Acestea participa la unul dintre cele mai fastuoase evenimente din industria videochatului, The European Summit Awards, de unde isi doresc sa se intoarca cu cele mai Rich premii. In cadrul evenimentului are loc si Gala Live Cam Awards, unde Rich Girls Studio Bucuresti a fost nominalizat la trei dintre cele mai importante categorii, precum: Best Live Cam Studios, Best Female Live Cam Model si Best Live Cam Training Program.

Fotografie de profil videochatRich Girls Studios este un studio de videochat care starneste controverse si trezeste invidia competitorilor. Profesionalismul la cele mai inalte standarde, implicarea si determinarea sunt ingredientele de succes ale echipei, care isi propune in fiecare zi sa castige tot mai mult si sa ofere servicii de cea mai buna calitate. Investitiile impresionante i-au adus echipei un mediu de lucru luxos si de-a dreptul impresionant, dar si siguranta succesului. Studioul se bucura de locatii glamour, echipamente de ultima generatie, dar si de o echipa de profesionisti care au grija de fiecare detaliu pentru ca totul sa fie perfect.

Modelele Rich Girls au parte de un tratament preferential si se bucura de o cariera solida in acest domeniu. Sprijinite in permanenta de intreaga echipa, acestea sunt ajutate de catre trainerii profesionisti cu cele mai pretioase sfaturi pentru a-si pune in valoare calitatile. Evenimentul din Lisabona ii reuneste pe cei mai buni dintre cei mai buni, iar modelele Rich sunt pregatite sa straluceasca si sa acapareze toate privirile la eveniment.

Rich Girls Studios este recunoscut pentru modelele de top care au o viata lipsita de griji si castiga sume impresionante. Meritele succesului se datoreaza intregii echipe care este orientata in mod constant spre evolutie si se afla intr-o permenenta cautare de a-si imbunatatii serviciile. Participarea la unul dintre cele mai grandioase evenimente pe plan international, The European Summit Awards, reprezinta o noua ocazie pentru echipa de a demonstra de ce este in top. Munca de zeci de ore a echipei este rasplatita, iar studioul a reusit sa-si invinga de fiecare data competitorii. Pentru fiecare membru este o onoare sa faca parte dintr-o echipa de profesionisti care au devenit ca o familie ce se sprijina constant si se bucura de un succes rasunator.

Rich Girls Studios a reusit sa depaseasca granitele si sa se faca remarcat peste hotare, unde isi reprezinta cu mandrie titulatura de cel mai Rich studio de videochat. Echipa este motivata si extrem de incantata de realizarile sale si de portofoliul larg de clienti multumiti. Increzatoare intr-un viitor din ce in ce mai prosper, Rich Girls Studios isi propune sa demonstreze cu fiecare ocazie de ce este cel mai bun studio si de ce fiecare model are o viata de lux. Evenimentul din Lisabona este un prilej perfect pentru ca studioul sa isi demonstreze din nou superioritatea si sa se bucure de reusitele sale. Echipa a gasit reteta perfecta si modalitatea de a imbina distractia cu cele mai bune castiguri, asa ca modelele Rich au parte de una dintre cele mai inedite experiente din viata lor.