Fără categorie

Eleganta unui ruj rosu

In timpul ultimului meu serviciu, cativa colegi si eu am participat la un show de moda caritabil. La intalnirea personalului de luni dupa spectacol, unul dintre membrii consiliului a remarcat modul in care colegii mei si cu mine am facut o treaba atat de buna. In timpul show-ului de moda, artistul de machiaj mi-a pus un ruj roz, o umbra pe care nu o cumparam niciodata.  Am purtat de asemenea o rochie roz.

De ani de zile am admirat fetele care purtau un ruj stralucitor. Una dintre colege purta zilnic un ruj rosu, dar nu este pentru mine, mi-am spus. Am incercat ruj rosu inainte. Odata am cerut unui asociat MAC sa ma lase sa arunc o nuanta. Nu am fost un mare fan. O jumatate de ora mai tarziu, prietenul meu a spus ca ar trebui sa ma uit in oglinda. Mi-am frecat lipsurile de buze si acea nuanta purpurie imi era pe fata. M-am hotarat sa-i ascund incidentul si m-am indreptat spre drugstore pentru a ridica o nuanta de crema de buze NYX. Colegii mei i-au iubit imediat si, dupa cateva zile, m-am obisnuit cu noul meu accesoriu luminos.

La urmatoarea intalnire de bord, mi-am reaplicat rujul inainte sa merg la etaj. Am dat o prezentare ucigasa si seful meu a glumit ca rujul meu a fost un talisman care mi-a adus noroc.
Rujul rosu este mai mult decat noroc. Studiile au aratat ca ceea ce purtam afecteaza modul in care ne simtim despre noi insine. Daca purtam pulovere nefolositoare, nu vom simti ca si cum am purta o rochie care ne imbratiseaza curbele. Deci, daca va simtiti lenti, calcaiele si o fusta de creion va pot schimba starea de spirit.

Cand purtati ceva de genul rujului rosu, va aratati incredere in tine. Daca proiectati incredere in aspectul dvs., acesta va iesi in abilitatile voastre. Rujul rosu nu ma va face un astrofizician, dar ma va ajuta sa dau o prezentare pe ceva ce deja stiu. In timpul aventurilor mele cu ruj rosu, mi-am dat seama ca oamenii admira curajul in primul rand.

Purtarea rujului rosu mi-a invatat ca pot scoate multe lucruri de care m-am indoit odata. In ultimele cateva luni, am cumparat blugi cu model de flori, o pereche de ciorapi luminosi de mustar si o camasa verde de masline. Incerc in mod constant costumele pe care le-as fi evitat acum un an, iar zona mea de confort s-a extins pentru a include o serie de optiuni de garderoba pe care nu le-am mai gandit niciodata.