NoutatiSocial

Curiozitati din lumea videochatului: Pana la ce varsta pot sa profesez ca model videochat Best Studios?

Tot mai multe tinere absolvente sunt atrase de industria videochat, iar motivele nu mai mira, la acest moment, pe nimeni. Deja stim ca veniturile surclaseaza orice incasari pe care fetele le obtineau in trecut la fostul job, cum de altfel se cunoaste faptul ca posibilitatile de avansare sunt extrem de permisive si performanta se atinge pe merit, nu pe sfori trase pentru domnisoarele cu proportii de model. In lumea videochatului, a fi frumoasa este un must, iar aceasta perceptie uniformizata actioneaza in beneficiul modelelor, fiindca astfel se inlatura orice bariera de comparatie in ceea ce priveste strict aspectul fizic.

Modelele Best nu se bazeaza pe tinerete, ci pe aptitudini si profesionalism

Da, tineretea poate fi un avantaj, dar nu frecvent si un atu. Te poti folosi de tineretea ta ca arma in lupta contra concurentei, insa totul se poate intoarce impotriva ta ca lipsa de experienta in domeniul in care activezi. Poti deveni model Best Studio Bucuresti imediat ce ai implinit varsta majoratului, intrucat Best isi asuma respectarea unui cadru legal inainte de semnarea unui contract cu un model nou. Pentru tine, ca pentru multe dintre potentialele tale colege, varsta de 18 ani reprezinta un avantaj in sensul in care esti deschisa la dinamica informatiilor si training-urilor care ti se vor oferi. Cu toate acestea, nu trebuie sa te rezumi la varsta sau sa te opresti din a invata lucruri noi de la expertii in industria videochatului.

In medie, modelele Best Studios ajung sa profeseze pana la 30+

Model de videochat BestModelele videochat nu sunt conditionate in activitate de varsta pe care o au, intrucat in lumea videochatului exista si numeroase publicuri care apreciaza un tip sau altul de show online. Astfel, in timp ce unii barbati urmaresc performantele modelelor Best tinere, de 18 – 25 de ani, altii sunt fideli modelelor 26+, care pot depasi pragul de 30 de ani. Varsta nu este un impediment pana ce tu nu remarci ca ceva in aspectul tau fizic nu mai este compatibil cu jobul pe care ti l-ai asumat. Trebuie sa ramai competitiva, iar Best sprijina aceasta competitivitate prin asigurarea gratuita a serviciilor de beauty, intocmai pentru a le permite tuturor modelelor sa beneficieze de aceeasi tratatie si a le ajuta sa se mentina in forma.

Modelele Best Studios nu isi tradeaza varsta

Industria videochat este tot mai populata de tinere care aspira sa cunoasca succesul in scurt timp si sa obtina incasari semnificative, motiv pentru care fiecare studio de videochat isi acorda dreptul ca, pentru beneficiile pe care le ofera, sa isi aleaga modelele in functie de anumiti factori de ordin estetic. Poti deveni model Best Studios in cel mai scurt timp, daca dovedesti ca te preocupi de propria imagine, fiindca vei ajunge sa „traiesti”, precum vedetele din showbizz, din imaginea ta. Varsta nu este um impediment, asadar, si chiar te poate ajuta sa performezi in scurt timp, fiindca ajungi in aceasta industrie cu o experienta acumulata prin numeroasele joburi pe care le-ai avut pana la acest moment.

Iti este teama ca vei fi detronata candva de un model videochat mai tanar decat tine? Varsta nu este un avantaj by default, aceasta putand actiona ca un boomerang atunci cand nu o folosesti ca arma pentru atingerea performantei. La Best Studios, modelele trecute de 25 de ani se bucura de o cariera recunoscuta atat in plan national, cat si international si continua sa performeze prin show-uri online urmarite de milioane de utilizatori. Varsta, spun ele, este doar un numar. Ce conteaza cu adevarat este importanta pe care o aloci aspectului tau fizic si timpul pe care il investesti in intretinerea sa. Tratamentele cosmetice, sportul si o dieta sanatoasa le ajuta pe modelele Best sa arate atat de bine si sa nu isi tradeze varsta!