Fără categorie

Cum sa obtii tot ce iti doresti in 2019

Noutatea lucrurilor ca rezolutiile de la Anul Nou sunt abordari care stabilesc obiective. Dar, problema inerenta este ca acest tip de setare a obiectivelor nu implica de obicei o cantitate enorma de planificare. Acesta este, in general, motivul pentru care marea majoritate a rezolutiilor nu sunt actualizate.

Daca aveti o imagine a locului in care doriti sa fiti 10 ani de acum si doriti sa ajungeti acolo, calatoria incepe prin a pune bazele pentru stabilirea obiectivelor dvs. in 2019. Avand un plan de 10 ani incepe cu un program de 1 an care se stabilesc asteptari realiste si conecteaza prezentul cu viitorul, luati in considerare inventarierea a ceea ce v-ati referit astazi la obiectivele de viata si va adresati intrebari fundamentale, cum ar fi urmatoarele.

  • Unde sunt astazi cu finantele mele?
  • Care este situatia actuala a stilului meu de viata?
  • Cat de solide sunt sanatatea si bunastarea mea?
  • Cat am progresat in viata mea profesionala?

 

Luati in considerare urmatorii pasi pentru a ramane pe calea pe care o stabiliti.

1. Stabiliti obiective care au un scop general de viata
Detinerea unui televizor cu ecran mare nu este un scop obiectiv pe termen lung. Elementele materiale sunt doar o chestiune de a castiga bani pentru a le cumpara. Dar aspectul financiar care sta la baza ideii de achizitii care imbunatatesc stilul de viata poate avea un scop mai inalt. Generarea mai multor venituri printr-o promovare la locul de munca sau imbunatatirea profitabilitatii afacerii dvs. va poate permite sa va bucurati de mai multe bunuri si timp de petrecere a timpului liber. Cresterea averii, prin urmare, este un exemplu solid de stabilire a unui scop cu un scop mai mare.

2. Realizati-va obiectivele reale

Unul dintre modurile incercate si adevarate de a face ceva real este sa-l scrieti. Exista ceva despre conditia umana pe care o spunem o multime de lucruri, dar odata ce sunt scrise, au fost inaugurate in lume. Noi punem intelepciunea in carti, scriem legile si credintele noastre spirituale. Acesta este spatiul pentru a-ti face si obiectivele reale. Incepeti prin a crea un proiect de obiective de 5 ani si 10 ani. Acordati-va timp sa recititi acest manifest si sa il perfectionati. Acum mergeti inapoi si incepeti sa construiti obiective specifice pe termen scurt. Definiti ceea ce sperati sa realizati in 2019 si in fiecare an consecutiv. Urmati acest lucru cu listele de instrumente pe care va trebui sa le achizitionati pentru a incheia fiecare pas mai scurt cu succes.

 

3. Partajati-va obiectivele

Exista mai multe motive pentru care impartasirea obiectivelor dvs. pe termen lung si scurt cu prietenii si cu cei dragi se poate dovedi fructuoasa. Pe de o parte, relansand calea vietii cu altii, o duce la un alt nivel. Oamenii se vor intoarce inapoi in mod natural si vor face check-in cu voi despre progres. Impartasirea cresterii tale poate inspira pe altii si pe tine insuti. Stiind ca oamenii sunt interesati poate ajuta la imbunatatirea motivatiei zilnice, pentru ca veti dori sa demonstrati ca puteti obtine. Exista oameni minunati in jurul nostru, angajati in lucruri pe care nu le cunoastem in mod obisnuit. Cineva conectat la viata ta ar putea aparea ca schimbator de joc in a deveni persoana pe care o prezinti.

Dar, pentru moment, incepeti cu pasi fundamentali si creati un plan de actiune hotarat in ​​2019.