Fără categorie

Cum sa nu cheltui multi bani pe mancare cand calatoresti

In loc sa va panicati si sa va lipsiti de locurile pe care doriti sa le incercati, consultati sfaturile de mai jos pentru lucruri usoare si practice pe care le puteti face pentru a va asigura ca mancati bine fara a face o gaura in buzunar. Cu alte cuvinte, exista o multime de modalitati de a obtine cele mai bune din ambele lumi. Fie ca rezervati o masa pentru un pranz mai accesibil decat o cina extra-costisitoare sau reutilizati sticle de apa pentru a avea bani in plus pentru alte bauturi din meniu, gospodarirea poate fi mult mai simpla decat credeti.

Profitati la maximum de ofertele de mic dejun gratuite.
Daca cazarile dvs. includ micul dejun, treziti-va pentru asta si nu va fie rusine sa luati un croissant pentru drum. Avand acest croissant sau bagel ar putea sa va impiedice sa va opriti mai tarziu la cafeneaua muzeului si sa va economisiti niste bani.

Alegeti o unitate de cazare cu bucatarie.
Avand un frigider si aragaz, va puteti asigura ca veti castiga bani in spatiul de inchiriere. In loc sa mananci afara, duceti-va la magazinul alimentar si cumparati ceea ce ai nevoie pentru a gati un fel de mancare locala. Nu numai ca aceasta va fi o experienta de neuitat, dar, mai important, va reduce costurile cinei la jumatate.

Impachetati o sticla de apa.
Repetati dupa noi: Nu mai platiti pentru apa! Nu toate tarile ofera calatorilor apa gratuita. Faceti-va o favoare, umple-ti acea sticla si o duceti in aventurile de vizitare a obiectivelor turistice. Ati fi surprinsi de cat de mult aceasta jertfa simpla v-ar putea ajuta portofelul.

Cand sunt indoieli, intrebati.
Faceti-va drum la birourile  de informatii turistice si puneti acolo toate intrebarile. La urma urmei, pentru care sunt acolo, si nu exista nici o indoiala ca vor fi capabili sa recomande restaurante si sa ofere informatii privilegiate despre localurile din zona. Puteti de asemenea intreba localnic i, deoarece ei stiu cel mai bine fiindca cel mai probabil consuma zilnic mancare locala.