Fără categorie

Cum sa iti ingrijesti parul natural

Mentinerea parului natural nu este pentru cei slabi. Cand am luat decizia de a-mi imbratisa parul natural, sincer nu stiam la ce ma inscriu. A avea parul sanatos, natural, este o calatorie la care trebuie sa te angajezi pe deplin. Parul natural poate fi o intretinere ridicata.

Parul natural necesita o multime de angajamente si bani pentru ai da ce are nevoie cu adevarat. Indiferent daca parul este mare si voluminos sau scurt si rar, ingrijirea parului natural necesita o multime de timp si rabdare. Mai ales in ziua spalarii, cand parul are nevoie de cea mai mare atentie. In ultimii ani, am descoperit cateva unelte de par si articole care mi-au ajutat sa reduc timpul si energia.

Aceste trei elemente vor face procesul de ingrijire al parului fara stres. Mai jos sunt cateva unelte esentiale de par si obiecte de care oamenii cu par natural au nevoie.

1.Casca termica
Adaugarea de caldura la tratamentul profund conditionat poate face minuni pentru parul tau. Cel mai bun din toate? Este un capac de incalzire cu microunde, ceea ce inseamna ca devine o oaza infierbantata in doua minute sau mai putin pentru a ajuta la maximizarea beneficiilor balsamului.

2. Prosoape Anti-Frizz
Prosoapele traditionale pot fi uscate si daunatoare parului natural. Cu toate acestea, acest prosop de microfibra usuca usor parul fara a trage de el.

3. Perie de par moale
Aveti nevoie de o perie special creata pentru parul gros, curat. Cautati un set de perii cu dintii moi,care descurca usor parul, fara sa-l rupeti.