Tehnologie

Cum sa integrati masina de spalat rufe intr-o baie mica

Majoritatea locuintelor de astazi nu au o spalatorie. Acesta este motivul pentru care trebuie sa gasiti zone alternative pentru a incorpora masina de spalat rufe. Cu toate acestea, este foarte neobisnuit sa aveti o masina de spalat in bucatarie sau pe terasa, ceea ce face ca aceste spatii sa nu fie luate in considerare. Singura solutie ramasa este instalarea masinii de spalat rufe in baie., dar uneori nu exista suficient spatiu disponibil. De asemenea, le puteti pune in bucatarie deoarece se amesteca usor cu alte aparate si devine neobservata. De fapt, 48% din gospodariile moderne au masina de spalat in bucatarie.

Pe de alta parte, daca decideti sa o instalati in baia dumneavoastra, atunci trebuie sa acordati o atentie speciala in momentul decorarii interioare. Procedand astfel, veti putea integra masina de spalat cu restul elementelor. De asemenea, nu va arata ca o nota discordanta. In aceasta idee, va vom invata cum sa incorporati o masina de spalat intr-o baie mica, unde lipsa spatiului poate fi un obstacol.

 • Scoateti accesoriile
  Daca nu aveti prea mult spatiu in baia dumneavoastra, dar doriti sa plasati masina de spalat, atunci nu exista alta solutie decat simplificarea decorului existent. Indepartarea mobilierului sau a accesoriilor de depozitare si folosirea spatiului liber pentru plasarea masinii de spalat in baie este ceva ce puteti incerca. De asemenea, trebuie sa tineti cont de prizele de apa si de evacuarile toaletei. Acest sfat simplu va va oferi un rezultat excelent.

 

 •  Sub chiuveta
  O alta solutie buna este sa profitati de spatiul nefolosit. Spatiile cum ar fi cele de sub chiuveta sunt ideale pentru plasarea unei masini de spalat. De asemenea, daca doriti sa ascundeti, puteti pune o mica perdea care sa acopere aparatul, facandu-l sa para discret. Spalarea sub chiuveta este, de asemenea, mai convenabila decat va puteti gandi.

Pentru a achizitiona masini de spalat rufe care sa se incadreze in dimeniunile caminului dumneaovoastra va recomandam sa consultati oferta de masini de spalat Beko

 • Masuratorile adecvate
  Este esential sa faceti masuratori corespunzatoare ale spatiului disponibil astfel incat sa puteti alege o masina de spalat care se potriveste perfect in zona. Este chiar mai functional daca in plus fata de masina de spalat exista si spatiu pentru un uscator. In multe cazuri, uscatorul este, de obicei, pus pe partea superioara a masinii de spalat pentru a economisi spatiu. Dar de ce nu contemplati posibilitatea ca acestea sa poata fi plasate una langa cealalta.
 • O culoare adecvata
  Daca alegeti o masina de spalat care nu se potriveste stilului din baie, va fi, fara indoiala, observat. Prin urmare, va veti confrunta cu unul din acele cazuri in care o nota de culoare va sparge armonia intregii incaperi. De aceea este mai bine sa alegeti un ton neutru in timp ce proiectati spatiul. Cu toate acestea, nu exista o multime de culori disponibile, astfel incat ar trebui sa selectati ceva care completeaza restul mobilierului din baie.

Va recomandam sa consultati site-ul topmasinidespalat.ro daca sunteti in cautarea celei mai bune masini de spalat pentru caminul dumneavoastra.