Suntem o echipa de gameri care isi propune sa aduca cele mai noi tendinte in fata publicului tinta. Jocurile profesionale sunt subiectul pe care il adoptam zi de zi cu scopul de a prezenta datele de lansare ale noilor aplicatii, strategii de joc, problemele intalnite de marii gameri, controlul asupra aplicatiilor si riscurile la care ne supunem in momentul in care instalam anumite jocuri.

Comunitatea noastra de gameri a fost infiintata acum ceva timp din nevoia de a fi mereu pregatiti pentru acest domeniu care s-a dezvoltat masiv in ultima perioada. De la jocurile in retea, la cele individuale, toate fac parte din metodele de relaxare si nu numai.

Ne definim ca o echipa care nu scrie doar despre ce inseamna a fi gamer, ci cautam in permanenta stiri si emisiuni pe aceasta tema. Jocurie video sunt mai mult decat o forma de relaxare sau de ocupare a timpului liber, reprezentand hobby-ul nostru. Evaluam calitatea si performanta fiecarui joc, punand pret atat pe povestea din spatele fiecarui joc, cat si pe felul in care acesta a fost realizat. Jocurile se aseamna destul de mult cu un film. Acestea pot avea personaje bine conturate si realizate sau pot fi doar simple aplicatii duse spre un nivel banal.