NoutatiTehnologie

Cel mai elegant gadget lansat de iPhone pana acum

Desi lansat in urma cu trei ani, in cadrul unui eveniment fastuos din Flint Center, iPhone 6 face obiectul unei incursiuni in lumea elegantei si rafinamentului, constituindu-se ca un telefon citadin, destinat socializarii si exploatarii tuturor functiilor care vin in sprijinul unei conexiuni rapide si eficiente oriunde pe glob.

Elegantul iPhone 6 este disponibil in doua variante, respectiv una de 4,7 inch si alta de 5,5 inch, oferind experienta unor ecrane cu diagonala mai mare, care permit vizualizarea perfecta a clipurilor si video-urilor rulate pe telefon, tinand cont de rezultatele furnizate de un studiu al companiei de cercetare IDC care releva faptul ca telefoanele cu ecrane mari vor ajunge la o cota ce va depasi procentul de 32% pe piata smartphone-urilor din 2018.

Specificatiile tehnice inrolate in grandiosul iPhone 6, ce vizeaza afisajul, sunt notabile si net superioare variantelor anterioare.  Iphone 6 dispune de tehnologia retina display, dezvoltata de Apple, ce oferteaza printr-o densitate crescuta a pixelilor, ajungand pana la 326 ppi. Mai mult, iPhone 6 imbina eficient standardele tehnologiei LCD cu functia touchscreen, fapt ce asigura o rata de contrast dinamica si mult mai mare, care se traduce printr-o rezolutie optima de 750 x 1334 pixeli si imagini redare la o calitate inalte cu o grafica precisa.

Conceptul „Retina Display” expus de Steve Jobs

Mai mult, iPhone 6 oferteaza printr-un design elegant, fiind extrem de slim in comparatie cu editiile anterioare, iar experienta la atingere este extrem de delicata, comportandu-se ca un gadget rafinat, de dimensiuni de reduse si extrem de versatil. In plus, fiind investit cu un ecran generos, iPhone 6 ridica pretentia unei utilitati maximizate, usurand munca utilizatorului. Noul Retina Display HD este investit cu un domeniu dual de pixeli, oferind unghiuri largi de vizualizare.

Bucataria interna a noului iPhone 6 abunda in performante tehnice, acesta dovedind eficienta maxima datorita arhitecturii de 64 de biti de la baza, caracteristica in general desktopurilor, a cip-ului A8 care ii confera putere si un ecran mai mare telefonului. De altfel, coprocesorul de miscare M8 actioneaza in scopul colectarii in mod eficient a informatiilor primite de la senzorii avansati si noul barometru.

Un factor important al performantei dobandite de iPhone 6 este durata de autonomie a bateriei, care permite un timp mai indelungat de fotografiere la capacitate premium, datorita camerei iSight ce detine un senzor nou cu Pixeli de focalizare, precum si 1080p HD la 60 fps, ce permite o focalizare automata mai rapida.

Siguranta editiei iPhone 6 este maximizata, intrucat tehnologia revolutionara Touch ID permite utilizatorului sa acceseze in siguranta deplina iPhone-ul pe baza de amprenta, iar achizitiile din iTunes si App Store pot fi folosite in absenta parolei.

Editia iPhone 6 se claseaza in topul gadget-urilor de referinta in industria high tech, insumand un cumul de specificatii si performante tehnice care conduc la o excelenta utilizare si la o durata de viata considerabila. Investit cu un aspect elegant, prin designul slim si disply-ul de dimensiuni generoase, iPhone 6 se comporta exemplar si se integreaza satisfacator in rutina zilnica, oferind experienta unui gadget proiectat in lumina dezvoltarii tehnologice.

One Response

  1. Baterie Laptop