Ce faci daca iti lipseste partenerul de Valentine’s Day

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi si stim, nu toata lumea  vrea sa sarbatoreasca cea mai romantica zi a anului. Cei dintre noi care suntem noi singuri, probabil, nu vor decat sa sara peste 14 februarie cu totul. Din pacate, calendarele nu functioneaza in acest fel. Deci, daca va simtiti lipsiti de aceasta exercitiu de Ziua Indragostitilor, nu va scufundati sunt un nor de tristete. Aveti la indemana o multime de metode de a petrece aceasta zi, chiar si fara un partener.

Primul lucru este pe care il poti este sa te trezesti si sa faci ceva frumos pentru tine. Nu aveti nevoie de altcineva pentru a va servi micul dejun in pat sau pentru a va trimite un mesaj cu „buna dimineata”. Bucurati-va de o cafea extra-mare, super-zahar si puneti-va perechea preferata de blugi. Folositi produsele preferate pentru ingrijirea pielii si dati-va cu cel mai scump parfum.  Tot ce trebuie sa faci este pur si simplu sa te simti special. Meriti totul! „Dupa ce se incheie o relatie, arta de a fi la fel de buna pentru tine sau de a te angaja in compasiune, prezice mai putina intruziune a relatiei incheiate in viata de zi cu zi a indivizilor”, scrie psihologul social Dr. Theresa E. DiDonato.

Afiseaza toate lucrurile pe care le iubesti despre tine – esti inteligent, esti increzator, stii ce e mai bine pentru tine. Dovedeste-ti ca singura esti in regula, daca nu uimitoare. Stabileste-ti obiective pentru noul tu. Puteti petrece mai mult timp cu prietenii, fiti deschisi la noi activitati si apelati la vechiul clasic „faceti ceva care va sperie in fiecare zi”. Este un fel de cliseu, dar de fapt face minuni. Apoi, contactati toti prietenii dvs. unici. Nu este nevoie sa infruntati singuri aceasta zi.  Faceti o rezervare la cina in locul preferat si bucurati-va de timp de calitate alaturi de cei dragi. Daca nu puteti sarbatori dragostea romantica in Ziua Indragostitilor, atunci sarbatoriti dragostea prietenului. Este dragostea prietenului, care va fi intotdeauna acolo pentru a va duce prin vremuri grele, la urma urmei.

Cercetarile arata ca parintii, fratii, prietenii si copiii pot face minuni intr-o astfel de perioada. Deci, vizitati-va familia. Luati masa de pranz cu un vechi prieten. Aminteste-ti ca fostul partener nu este singura persoana din viata ta pe care o poti simti aproape si iti vei da seama ca nu mai ai nevoie de el in viata ta. Cel mai bun lucru pe care il poti face dupa o pauza de relatie este sa te inconjori cu prietenii si pozitivitatea lor.

Petrece ziua de Valentine’s Day avand grija de tine. Daca va ganditi inca la ex-ul dvs. la sfarsitul zilei, scrieti-va gandurile intr-un jurnal. Este mai bine sa le scoti pe hartie, decat sa le lasi sa provoace haos in creier. In cele din urma, nu trebuie sa te simti vinovat sau rau pentru lipsa partenerului. Este perfect normal sa vrei ca relatia intima si romantica sa se intoarca. Veti trece mai departe si va veti simti mai bine, deci oferiti-va timp. Vorbiti cu prietenii, concentrati-va asupra propriei bunastari si faceti acest Valentine’s Day despre dvs.