NoutatiSocial

Cat isi permite un model Enjoy Studios sa investeasca intr-o masina puternica?

Modelele Enjoy Studios isi permit, pe langa calatoriile de vis, sa isi cumpere si masini care sa le ajute sa isi urmeze stilul de viata independent. Pe langa achizitionarea unei masini, modelele Enjoy Studios isi permit sa investeasca in aceste masini, ba chiar sa le accesorizeze in functie de caracterul lor.

Adeseori avem impresia sa credem ca fiecare masina este la fel, indiferent de producatorul care a facut-o. Modelele care lucreaza la Enjoy Studios Bacau investesc in aceste masini, pentru a le personaliza. Iata care sunt metodele prin care fac acest lucru:

Isi impacheteaza masina

Atunci cand doresc sa modifice complet aspectul masinii, modelele Enjoy Studios isi impacheteaza masina. Multe companii folosesc ambalaje speciale, deoarece acestea pot fi facute. Exista posibilitatea de a selecta dintr-o folie prestabilita sau sa alegi una personalizata, care sa se potriveasca cu caracterul tau. In cazul vinderii ulterioare a masinii, ambalajul poate fi cu usurinta eliminat.

Isi acopera scaunele

O modalitate confortabila de a oferi o anumita personalitate vehiculului este aceea de a alege cateva huse de scaun destul de moi. Exista sute de modele si culori din care modelele Enjoy Studios pot alege, cum ar fi cele cu imprimeu de leopard, dungi sau flori tropicale.

Isi decoreaza fereastra din spate

Daca fereastra din spate are un raft sub ea, poti umple acea zona cu diverse figurine.

Adauga accesorii

Aceste accesorii inedite pot include licente acoperite cu pietre sau atarnarea unei piese de bijuterii pe oglinda retrovizoare.

Se ingrijesc in primul rand de siguranta masinii

Un accesoriu foarte important care asigura in acelasi timp si condusul in siguranta este un suport pentru sustinerea telefonului mobil. Acesta le permite sa vorbeasca la telefon in timp ce conduc, fara a mai tine telefonul in mana. Daca majoritatea smartphone-urilor pot apela, vocal, pe oricine din lista de contacte, atunci nu ar trebui sa atingi telefonul deloc.

Se asigura ca intotdeauna masina lor este curata si miroase frumos

Investitii in masina

Pentru asta, unele modele Enjoy Studios achizitioneaza un aspirator auto care se conecteaza la bricheta si care ofera o putere de curatare optima oriunde in masina. Are o sarma lunga, astfel incat poate fi introdus usor sub scaunele masinii. Modelele Enjoy Studios il considera un accesoriu compact, fiabil si usor de folosit.

Isi cumpara spray anti-ceata

Este destul de riscant cand ceata se instaleaza pe drum. Spray-ul anti-ceata ajuta, in general, in aceasta privinta, fiind un accesoriu elementar dar care reprezinta o investitie pe termen lung in masura in care protejeaza masina de posibile accidente.

Modelele Enjoy Studios is permit nu numai sa achizitioneze masina visurilor, ci si sa o intretina, sa investeasca in ea si sa o personalizeze astfel incat sa se muleze cu personalitatea lor.