Fără categorie

Casatoria – ne schimba viata sau nu?

Casatoria este un eveniment care schimba viata. Cat de mult se schimba cu adevarat dupa ziua cea mare?

  1. Poate schimba: fluturasii. Pe masura ce va asezati in rutina vietii casatorite, veti gasi ca sunteti mai putin emotinat la vederea persoanei iubite. Este in regula! Ca o relatie romantica continua, creierul produce mai putin din acel hormon care a facut totul despre el atat de dragut cu un an in urma. Cuplurile care nu inteleg acest lucru pot crede in mod fals ca aceasta scadere inseamna ca relatia lor are probleme, cand de fapt nu este asa.
  2. Nu poate schimba: problemele. Casatoria nu face ca relatia ta sa fie mai buna. Doar o face diferita. Multe cupluri se casatoreau sperand ca argumentele lor existente vor inceta sa existe.Si in timp ce perioada de luna de miere este reala, dezacordurile nu vor disparea pentru totdeauna. Casatoria nu va rezolva problemele existente. Vor exista numeroase discutii dificile despre bani, sex si familie, care apar adesea in timpul primului an de casatorie. Veti avea nevoie de o baza solida si respectabila pentru a trece prin ele.
  3. Poate schimba: Sarbatorile. Odata ce spui „Eu,” incepeti sa impartiti mai mult decat un nume de familie. Cu o intreaga familie noua care are nevoie de timp de calitate, sarbatorile pot deveni in mod special stresante pentru cuplurile care incearca sa-si dea seama ce sa faca. Primul an de casatorie este momentul in care cuplurile incep sa-si consolideze noua unitate familiala asupra familiei lor de origine. Intelegerea dificultatii si sprijinirea reciproca este esentiala.
  4. Nu poate schimba: distractia. Nu exista ca un cuplu casatorit sa devina plictisitor! Puteti continua sa calatoriti distractiv, sa participati la petreceri si sa desfasurati toate activitatile interesante din zilele dvs. libere.