Fără categorieNoutati

Burberry London si Chanel Allure- doua parfumuri senzuale si calduroase in acelasi timp

Cand vine vorba de parfumuri, pe langa longevitatea si intensitatea acestora, conteaza foarte mult si felul in care ti se potrivesc. Nu foarte multe parfumuri reusesc sa suprinda in acelasi timp trasaturi distincte, dar care se completeaza reciproc, ale feminitatii.

Majoritatea parfumurilor, fie ca vorbim de parfumuri ieftine, accesibile tuturor persoanelor, fie ca vorbim de cele de marca, reusesc sa surprinda cu tarie un singur aspect al femeii care il poarta, insa exista acele parfumuri mai versatile care sunt chintesenta a mai multor arhetipuri.

Burberry London si Chanel Allure sunt doua astfel de parfumuri preferate de femeile din Romania datorita felului in care reuseste sa surprinda atat latura lor senzuala, cat si latura calduroasa, joviala, spiritul acesta al tineretii.

Burberry London- o esenta potrivita pentru femeile mature si in acelasi timp pline de viataBurberry London

Parfumul Burberry London umieste publicul feminin prin maniera in care reuseste sa surprinda senzualitatea si maturitatea femeilor moderne, cat si pofta lor de viata si efervescenta acestora.

Aceasta efervescenta este conferita de nota de top de mandarina. Taria acestei note este atenuata de mireasma notelor de trandafir, ce ofera esentei o anumita dulceata precum si o doza de rafinament. La final, notele de baza sunt acelea care construiesc senzualitatea si misterul acestei arome populare in randul femeilor trecute de adolescenta, dar care inca sunt la acea varsta a tineretii.

Chanel Allure- alura senzualitatii calde si jovialeChanel Allure

Chanel este unul dintre cele mai renumite branduri de parfumuri. Atat femeile care doresc esente originale, cu ajutorul carora sa atraga atentia in societate, cat si cele care isi doresc arome versatile, au de unde alege.

Parfumul Chanel Allure reuseste sa surprinda prin notele de varf, de top si de baza spiritul unei femei misterioase si senzuale dar deopotriva plina de viata, capabila sa trezeasca toate persoanele dintr-o incapere atunci cand isi fac aparitia.

De ce merita sa citesti in parfumuri versatile precum Chanel Allure si Burberry London

Aceste parfumuri versatile sunt practice, in sensul in care pot fi purtate in mai multe contexte sociale. De exemplu, cele doua parfumuri, fiind deopotriva calde dar si intense, pot fi purtate si la petreceri mai sofisticate, dar si la iesiri cu prietenele in oras in zilele calduroase de vara.

Spre deosebire de parfumurile versatile, parfumurile mai intense pot fi purtate doar intr-un anumit context si in acest sens nu ofera atatea beneficii practice. Bineinteles ca daca simti ca personalitatea ta rezoneaza doar cu aceste parfumuri, aceasta ar trebui sa fie alegerea ta.

Dincolo de aspectele practice ale unei astfel de achizitii de notorietate si de cat de bine miroase un anumit parfum, tot ceea ce conteaza atunci cand te duci intr-un magazin specific pentru a gasi esenta potrivita este ca aceasta sa rezoneze cu tine inca de la prima pulverizare si sa simti ca miroase a “autenticitate”, a felul unic in care te percepi pe tine dar si in care vrei sa te prezinti in societate.