Noutati

30% dintre utilizatorii iPhone declara ca nu vor trece la noul model de telefon

Cu toate ca iPhone-urile au fost istoric mai populare decat Androids, este posibil ca viitorul iPhone sa nu fie la fel de dorit ca modelele anterioare. Sondajul pentru iPhone al WalletHub din 2019 a constatat ca 28% mai putini oameni intentioneaza sa cumpere noul iPhone anul acesta decat anul trecut.

Apple va lansa trei noi iPhone-uri la evenimentul lor anual din 10 septembrie, in Cupertino, CA. Smartphone-urile, care ar putea fi numite iPhone 11, iPhone 11R si iPhone 11 Max – dupa cum a raportat site-ul nostru, se crede ca are un upgrade impresionant al camerei triple din spate, incarcare bilaterala, procesare mai rapida si baterii mai mari. Cu toate acestea, utilizatorii de iPhone nu sunt la fel de dornici de a face acest upgrade la noul model, raportul a constatat. Cu iPhone-urile care depasesc acum un pret de 1.000 de dolari, darea banilor pentru un nou model in fiecare an poate fi dificila.

Raportul a constatat ca 144 de milioane de americani cumpara un telefon nou doar odata ce dispozitivul lor actual se sparge, in loc sa se mentina pentru o oferta buna sau un model nou. Ca sa nu se inteleaga gresit, utilizatorii de iPhone sunt fideli: Aproape patru din 10 utilizatori au spus ca vor cheltui cel putin 200 USD in plus pentru un iPhone in loc de Andoid. Milenials sunt mai ales mai probabil sa cheltuiasca banii, 41% din ei, in medie, sunt dispusi sa cheltuiasca mai mult decat baby boomers pentru un dispozitiv nou.

Cu cat iPhone-ul este mai scump, cu atat este mai ezitant cumparatorul, raportul a gasit. Aproape toti respondentii (94%) au spus ca noile telefoane devin mult prea scumpe; Si aproape jumatate (47%) dintre oameni au spus ca acesta este motivul pentru care nu vor primi un telefon nou. Etichetele preturilor ridicate sunt deosebit de dificile pentru generatiile tinere, chiar daca sunt cele mai probabil sa cheltuiasca mai mult, in ciuda faptului ca majoritatea sunt in continuare studenti.

In timp ce 64% dintre utilizatori au spus ca ar prefera sa plateasca pentru un telefon in avans decat in ​​rate, majoritatea nu pot, raportul a constatat. Aproximativ 80% dintre utilizatori au spus ca nu vor cheltui mai mult de 500 USD pe un telefon.