3 moduri amuzante de a te apropia de colegi la noul loc de munca

Participati la excursii la nivel de companie
Daca tocmai ati inceput un nou loc de munca, a-ti face colegii sa faca ceva in afara muncii cu dvs. imediat, poate fi o provocare. Deci, cea mai buna miscare este sa incepeti la excursii la nivel de companie.

Majoritatea corporatiilor planifica din cand in cand un teambuilding. Este important pentru tine ca o noua inchiriere pentru a profita de aceste oportunitati. Abordati fiecare adunare cu un „entuziasm si dorinta” de a va conecta.

De cele mai multe ori, oamenii care merg de fapt la aceste lucruri, au oportunitatea de a reuni si intalni oameni noi. Deci, nu va fie frica sa va aratati si sa faceti o conversatie cu cineva. Niciodata nu stii cu cine te intalnesti.

Participati la o cursa de antrenament

Un alt mod de a lega cu colegii din afara muncii este sa va alaturati unei clase de antrenament. Intr-un efort de a spori sanatatea si bunastarea angajatilor, unele companii ofera reduceri la anumite sali de sport si la ore.

Indiferent daca alegeti sa explorati sala de gimnastica de birou cu un coleg sau sa incercati o clasa de spin pe care un coleg a facut-o, lucrul este o modalitate usoara de a stabili o legatura in afara biroului.

Voluntariat

Un raport privind milenarii din cadrul fortei de munca a constatat ca 63% dintre angajatii de sex feminin si 45% din angajatii de sex masculin declara ca activitatea lor „provocata de munca” le-a influentat sa accepte un loc de munca. Acelasi raport a constatat, de asemenea, ca 78% prefera sa lucreze voluntar cu colegii lor.

Fiind pasionati de aceeasi cauza ca si colegii dvs. se vor lega cu siguranta ceva legaturi de prietenie.

 

Legatura cu colegii intr-adevar vine cand ii cunosti personal,  decat doar profesional. Daca faceti un punct pentru a cunoaste oamenii cu care lucrati, puteti gasi un grup de prieteni de lucru in cel mai scurt timp.